Aanvragen extra geld

Houdt u rekening met de komende feestdagen? (meer info)

Voor het aanvragen van extra geld, kunt u 24 uur per dag bellen met het telefoonnummer 0320 – 257 359 of 0320 – 413 725. U kiest in het keuzemenu voor optie 0. U komt dan in onze voicemailbox. Hier spreekt u uw naam, uw telefoonnummer, het benodigde bedrag en de reden van aanvraag in. Deze reden is van belang voor de verantwoording die wij moeten afleggen aan de kantonrechter.

Op werkdagen wordt de voicemailbox uitgeluisterd. De bewindvoerders streven er naar om aanvragen die voor 09.00 uur zijn ingesproken nog dezelfde dag te beoordelen. De bewindvoerder zal zo nodig eerst contact met u opnemen. Als het mogelijk/wenselijk is, zal het geld binnen 5 dagen op uw leefgeldrekening zijn bijgeschreven. Indien het niet mogelijk is om het geld uit te betalen, zult u hierover telefonisch of schriftelijk met opgaaf van reden van afwijzing worden geïnformeerd.

Uw kunt ook uw aanvraag voor extra geld mailen naar
extrageld@de-bewindvoerder.nl. In het mailbericht vermeldt u dan uw naam, uw telefoonnummer, het benodigde bedrag en de reden van de aanvraag.
Verzoeken via de mail worden op dezelfde wijze afgehandeld als de voicemailberichten.